Contingut i interacció

Le Tapiriste és una revista digital amb un contingut que pot incloure opinió política, sàtira i altes dosis de sarcasme. Els editors, redactors, columnistes i col·laboradors ocasionals són responsables de les seves pròpies opinions i paraules. Aquesta publicació no es fa responsable, per tant, de qualsevol greuge real o inventat que es pugui causar a persones i/o institucions de pell fina. Tampoc s’identifica necessàriament amb l’opinió publicada pels seus col·laboradors. Tot i això, des d’aquesta publicació es donarà tot el suport possible als seus autors.

Comment is free. De la mateixa forma, Le Tapiriste es reserva el dret a moderar i esborrar qualsevol comentari ofensiu, racista, sexista, denigrant, dogmàtic o que la Direcció o els autors considerin adient. A casa nostra hi manem nosaltres.

Si no t’agrada el que fem aquí, ets ben lliure de no tornar-hi.

Llicència i us

A Le Tapiriste creiem en la lliure circulació d’idees i conceptes, i que de la posada en comú amb altres idees i conceptes en resulten noves coses. D’aquesta forma aquesta publicació està sota una llicència Creative Commons Attribution 4.0 International. Què vol dir això? Que pots copiar, distribuir i comunicar de forma pública tot el que trobis aquí, així com modificar-ho per fer-ne una obra derivada, sempre i quan n’indiquis l’autor i la provinença.

La il·lustració del tapir és de María Rodríguez Suárez i està extreta del llibre Cómo evitar el apocalipsis, de Pablo X. Suárez.

Cookies i gestió de dades personals

Aquest lloc web pot recollir dades personals dels visitants en forma de cookies, petits arxius d’informació que es guarden als dispositius dels lectors. Aquestes dades inclouen adreça IP i diferents dades del navegador i del dispositiu que el lector faci servir. Le Tapiriste no vendrà, cedirà ni explotarà aquestes dades per altra cosa que no siguin estadístiques internes. Encoratgem als nostres lectors a emprar sistemes que minimitzin l’entrega d’aquestes dades.